Stoofpeertjes in kleine stukjes snijden en met 4 el van stoofvocht in steelpan verwarmen. Kaneel en suiker erdoor roeren. In droge koekenpan amandelen roosteren. Over vier coupes ijs verdelen. Warme saus erbij schenken. IJs met slagroom en amandelschaafsel garneren.
IJs met warme stoofpeertjessaus
nagerecht
4 personen
245 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Stoofpeertjes in kleine stukjes snijden en met 4 el van stoofvocht in steelpan verwarmen. Kaneel en suiker erdoor roeren. In droge koekenpan amandelen roosteren. Over vier coupes ijs verdelen. Warme saus erbij schenken. IJs met slagroom en amandelschaafsel garneren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 bakje stoofpeertjes
1 theelepel kaneelpoeder
2 eetlepels witte basterdsuiker
½ zakje amandelschaafsel
8 bolletjes vanilleroomijs
1 spuitbus slagroom light