Kipkerrie met ananas - 12+ maanden (Opperdepop)

Wat dit kipgerecht zo bijzonder maakt? De romige saus met heerlijk zoete ananas.

235 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Maak de paprika schoon en snijd in kleine blokjes. Snijd de knoflook fijn en de kipfilet in dunne reepjes.

  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de knoflook 30 sec. op middelhoog vuur. Voeg de kip toe en bak 3 min. Voeg de paprika toe en bak 1 min. Voeg de zuivelspread, melk, kerriepoeder en ananas met het vocht toe.

  3. Draai het vuur lager en laat het gerecht 5 min. zacht sudderen. Breng de kip en saus op smaak met het citroensap, peper en eventueel zout.

  • combinatietipLekker met rijst en komkommer.
  • bewaartipVerdeel in porties en vries in losse bakjes in.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?
  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Kipkerrie met ananas - 12+ maanden (Opperdepop)

Wat dit kipgerecht zo bijzonder maakt? De romige saus met heerlijk zoete ananas.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig