Overnight oats met sinaasappelsap

Met een beetje voorbereiding ‘s avonds, heb je de dag erna een lekker en gezond ontbijt.

335 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 8 uur wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de kokoschips 2 min. op middelhoog vuur. Laat afkoelen op een bord.

  2. Verdeel de havermout, gojibessen, ahornsiroop en het lijnzaad over de potjes. Schenk het sinaasappelsap, citroensap en water erover en roer goed door.

  3. Verdeel de kokoschips erover, draai de deksel erop en laat 8 uur in de koelkast staan.

  • algemeenOok lekker om mee te nemen.
  • bereidingstipJe kunt dit gerecht helemaal maken met biologische ingrediënten.
  • Overnight oats

    Instructievideo - 01:08 min.

Overnight oats met sinaasappelsap

Met een beetje voorbereiding ‘s avonds, heb je de dag erna een lekker en gezond ontbijt.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig