Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de kokoschips 2 min. op middelhoog vuur. Laat afkoelen op een bord.
Verdeel de havermout, gojibessen, ahornsiroop en het lijnzaad over de potjes. Schenk het sinaasappelsap, citroensap en water erover en roer goed door.
Verdeel de kokoschips erover, draai de deksel erop en laat 8 uur in de koelkast staan.
Overnight oats met sinaasappelsap
Met een beetje voorbereiding ‘s avonds, heb je de dag erna een lekker en gezond ontbijt.
- algemeenOok lekker om mee te nemen.
- bereidingstipJe kunt dit gerecht helemaal maken met biologische ingrediënten.
Overnight oats
Instructievideo - 01:08 min.
Overnight oats met sinaasappelsap
Met een beetje voorbereiding ‘s avonds, heb je de dag erna een lekker en gezond ontbijt.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_069625_220x162_JPG.jpg)
4 personen
335 kcal
10 min. bereiden
8 uur wachten
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de kokoschips 2 min. op middelhoog vuur. Laat afkoelen op een bord.
Verdeel de havermout, gojibessen, ahornsiroop en het lijnzaad over de potjes. Schenk het sinaasappelsap, citroensap en water erover en roer goed door.
Verdeel de kokoschips erover, draai de deksel erop en laat 8 uur in de koelkast staan.
algemeen:Ook lekker om mee te nemen.
bereidingstip:Je kunt dit gerecht helemaal maken met biologische ingrediënten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 el kokoschips
200 g havermout
4 el goji bessen
2 el ahornsiroop
4 el gebroken lijnzaad
300 ml sinaasappelsap
50 ml citroensap
300 ml kraanwater
Dit heb je nodig
jampotten