Klop in een kommetje de yoghurt, ketchup, het citroensap en Franks's Redhot original saus met het water tot een dressing. Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout.
Pittige yoghurtdressing
De perfecte dressing om je salade wat meer pit te geven.
- bewaartipDe dressing is afgesloten in de koelkast 3 dagen houdbaar.
- combinatietipLekker bij salades met garnalen of gamba’s of bij een Mexicaanse salade.
Pittige yoghurtdressing
De perfecte dressing om je salade wat meer pit te geven.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_070462_220x162_JPG.jpg)
1 porties
60 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Klop in een kommetje de yoghurt, ketchup, het citroensap en Franks's Redhot original saus met het water tot een dressing. Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout.
bewaartip:De dressing is afgesloten in de koelkast 3 dagen houdbaar.
combinatietip:Lekker bij salades met garnalen of gamba’s of bij een Mexicaanse salade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 1 portie)
3 el milde yoghurt
1 el ketchup
1 el citroensap
4 tl RedHot original pepersaus
1 el kraanwater