Roer de yoghurt, de extra vierge olijfolie, de mosterd, de fijngesneden peterselie, wat peper en eventueel zout goed door elkaar.
Klassieke yoghurtdressing
Een echte klassieker: een dressing van yoghurt, mosterd en kruiden. Maakt je salade net wat zachter van smaak.
10 min. bereiden
4 ingrediënten
- serveertipHeerlijk over een salade met komkommer en radijs.
- kookstaptipVoeg 1 tl honing toe als je van een wat zoetere dressing houdt.
- variatietipJe kunt ook andere groene kruiden toevoegen, zoals bieslook, dragon of dille.
Klassieke yoghurtdressing
Een echte klassieker: een dressing van yoghurt, mosterd en kruiden. Maakt je salade net wat zachter van smaak.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_106338_220x162_JPG.jpg)
1 porties
10 min. bereiden
Aan de slag
Roer de yoghurt, de extra vierge olijfolie, de mosterd, de fijngesneden peterselie, wat peper en eventueel zout goed door elkaar.
serveertip:Heerlijk over een salade met komkommer en radijs.
kookstaptip:Voeg 1 tl honing toe als je van een wat zoetere dressing houdt.
variatietip:Je kunt ook andere groene kruiden toevoegen, zoals bieslook, dragon of dille.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 1 portie)
4 el milde yoghurt
1 el extra vierge olijfolie
1 tl dijonmosterd
1 el verse peterselie