Pittige bonen met tomaatjes en tartaar

Groente, vlees en een heerlijke mix van bonen. En dat gluten- én lactosevrij!

450 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

licht pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de uien in halve ringen. Snijd de knoflook fijn. Haal de naaldjes rozemarijn van de takjes en snijd fijn. Halveer de cherrytomaatjes. Bestrijk de tartaartjes met 1 el olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de tartaartjes in 12 min. gaar. Keer halverwege.

  2. Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg de knoflook, chilipeper en rozemarijn toe en fruit 2 min. op laag vuur.

  3. Voeg de tomaatjes toe en bak 5 min. op middelhoog vuur. Doe ondertussen de bonen in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Voeg de bonen toe en verwarm nog 3 min.

  4. Serveer het bonen-tomatenmengsel met de tartaartjes.

  • Vlees grillen

    Instructievideo - 00:39 min.

Pittige bonen met tomaatjes en tartaar

Groente, vlees en een heerlijke mix van bonen. En dat gluten- én lactosevrij!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig