Hartige granola

Lekker voor door je salade, maar ook gewoon uit het handje.

360 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 30 min. oventijd / 1 uur wachten

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 160 °C. Doe de notenmix, het kokosrasp, de havervlokken, het zeezout, de garam masala en het sesamzaad in een kom.

  2. Splits de eieren, de eidooiers worden niet gebruikt. Klop het eiwit licht schuimig.

  3. Roer de koolzaadolie door het eiwitschuim. Meng goed door het noten-havermoutmengsel. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 30 min. in het midden van de oven.

  4. Neem de granola uit de oven en laat 1 uur afkoelen. Meng met de gojibes, moerbei en pitten. Bewaar in een afgesloten pot.

  • bewaartipJe kunt de granola maximaal 2 weken bewaren op een droge plek.
  • Hartige granola

    Instructievideo - 01:36 min.

  • Eieren splitsen

    Instructievideo - 00:36 min.

Hartige granola

Lekker voor door je salade, maar ook gewoon uit het handje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig