Verwarm de oven voor op 160 °C. Doe de notenmix, het kokosrasp, de havervlokken, het zeezout, de garam masala en het sesamzaad in een kom.
Splits de eieren, de eidooiers worden niet gebruikt. Klop het eiwit licht schuimig.
Roer de koolzaadolie door het eiwitschuim. Meng goed door het noten-havermoutmengsel. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 30 min. in het midden van de oven.
Neem de granola uit de oven en laat 1 uur afkoelen. Meng met de gojibes, moerbei en pitten. Bewaar in een afgesloten pot.
Hartige granola
Lekker voor door je salade, maar ook gewoon uit het handje.
- bewaartipJe kunt de granola maximaal 2 weken bewaren op een droge plek.
Hartige granola
Instructievideo - 01:36 min.
Eieren splitsen
Instructievideo - 00:36 min.
Hartige granola
Lekker voor door je salade, maar ook gewoon uit het handje.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD127712_220x162_JPG.jpg)
4 personen
360 kcal
10 min. bereiden
1 uur wachten
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 160 °C. Doe de notenmix, het kokosrasp, de havervlokken, het zeezout, de garam masala en het sesamzaad in een kom.
Splits de eieren, de eidooiers worden niet gebruikt. Klop het eiwit licht schuimig.
Roer de koolzaadolie door het eiwitschuim. Meng goed door het noten-havermoutmengsel. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 30 min. in het midden van de oven.
Neem de granola uit de oven en laat 1 uur afkoelen. Meng met de gojibes, moerbei en pitten. Bewaar in een afgesloten pot.
bewaartip:Je kunt de granola maximaal 2 weken bewaren op een droge plek.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
150 g ongezouten notenmix pistache
50 g Puur Natuur kokosrasp
150 g grove havermoutvlokken
1 tl grof zeezout
2 el garam masala
50 g sesamzaad
2 middelgrote eieren
8 el koolzaadolie botersmaak
320 g AH verrijker gojibes, moerbei en pitten
Dit heb je nodig
bakpapier