Snijd de bosui in flinterdunne ringen. Snijd de haringen in kleine blokjes.
Meng de bosui en haring samen met de kappertjes door de aardappelsalade.
Snijd de sneetjes roggebrood doormidden. Verdeel de haringsalade over de roggebroodjes. Garneer met de tuinkers.
Roggebrood met Hollandse nieuwe
Hup Holland hup! Wedden dat deze tapas van eigen bodem het eerst op is?
Roggebrood met Hollandse nieuwe
Hup Holland hup! Wedden dat deze tapas van eigen bodem het eerst op is?
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_072330_220x162_JPG.jpg)
18 porties
70 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de bosui in flinterdunne ringen. Snijd de haringen in kleine blokjes.
Meng de bosui en haring samen met de kappertjes door de aardappelsalade.
Snijd de sneetjes roggebrood doormidden. Verdeel de haringsalade over de roggebroodjes. Garneer met de tuinkers.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 18 porties)
1 bosui
2 Hollandse Nieuwe (haringen)
2 el kappertjes
250 g aardappelsalade
250 g Fries roggebrood
1 bakje tuinkers