Tortillawrap met kip en ijsbergsla

Deze goedgevulde wrap is ideaal als snelle doordeweekse maaltijd.

585 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipschnitzels op middelhoog vuur in 5 min. goudbruin. Keer halverwege.

  2. Snijd ondertussen de blaadjes munt fijn. Meng 2/3 van de munt met de ijsbergsla en de paprikamix. Houd 1/3 van de salade apart. Besprenkel de rest van de salade met de yoghurtdressing en bestrooi met de rest van de munt.

  3. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kip in reepjes van 1 cm. Bestrijk de wraps met de mangochutney, maar laat 2 cm van de rand vrij. Verdeel de kipreepjes en de achtergehouden salade erover.

  4. Rol de wraps op, snijd diagonaal door en serveer met de rest van de salade.

Tortillawrap met kip en ijsbergsla

Deze goedgevulde wrap is ideaal als snelle doordeweekse maaltijd.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig