Snijd de kipfilet in reepjes en de ui in dunne halve ringen. Maak de paprika schoon en snijd in reepjes. Schil en rasp de peen grof.
Verhit de olie in een wok en bak de kipfiletreepjes in 5 min. gaar. Voeg de laatste minuut de ui en paprika toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verwarm ondertussen de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk elke tortilla met 1 el ketchup en ½ el crème fraîche. Verdeel het kipmengsel, de wortel en ijsbergsla erover. Rol de wraps strak op en snijd ze schuin door. Steek elke wrap eventueel vast met een satéprikker.
Wraps met kip, paprika en ijsbergsla
Deze wraps met kip zijn in 20 minuten gemaakt. Wokken, mengen, beleggen, oprollen en smullen maar!
- vegatipMaak ook eens deze wraps met tofu.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Wraps met kip, paprika en ijsbergsla
Deze wraps met kip zijn in 20 minuten gemaakt. Wokken, mengen, beleggen, oprollen en smullen maar!
hoofdgerecht
4 personen
545 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de kipfilet in reepjes en de ui in dunne halve ringen. Maak de paprika schoon en snijd in reepjes. Schil en rasp de peen grof.
Verhit de olie in een wok en bak de kipfiletreepjes in 5 min. gaar. Voeg de laatste minuut de ui en paprika toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verwarm ondertussen de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk elke tortilla met 1 el ketchup en ½ el crème fraîche. Verdeel het kipmengsel, de wortel en ijsbergsla erover. Rol de wraps strak op en snijd ze schuin door. Steek elke wrap eventueel vast met een satéprikker.
vegatip:Maak ook eens deze wraps met tofu (https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1197936).
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
300 g kipfilet
1 middelgrote ui
1 rode paprika
300 g winterpeen
2 el zonnebloemolie
6 tortillawraps
6 el ketchup
3 el crème fraîche
200 g fijngesneden ijsbergsla