Wraps met gerookte kip en avocado

Wraps met kip en een romige dressing: een heerlijk zomers recept!

735 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de kipfilet in repen. Snipper de ui, schil de peen en snijd in dunne plakjes. Snijd de bosui in de lengte in kwarten. Halveer de kwarten in de breedte zodat je 8 bosui-reepjes hebt. Roer de mayonaise door de room en schep de kip, ui en wortel erdoor.

  2. Snijd de munt fijn en voeg toe aan de kipsalade. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en lepel het vruchtvlees uit de schil. Snijd in repen. Pers de limoen uit en besprenkel de avocado met 2 el limoensap (per 4 personen).

  3. Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de kipsalade over tortilla's en verdeel de avocado, bosui en sla erover. Vouw één zijkant over de vulling en rol de tortilla’s op.

Wraps met gerookte kip en avocado

Wraps met kip en een romige dressing: een heerlijk zomers recept!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig