Wraps met ijsbergsla

Fiësta: kruidige varkensreepjes op een wrap met frisse ijsbergsla.

675 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de olie in een kom en meng de komijn, het paprikapoeder en wat zout erdoor. Voeg het vlees toe en schep om. Laat 10 min. staan.

  2. Snijd de tomaten in partjes. Snijd de sla in reepjes. Verhit een wok en roerbak het vlees op hoog vuur 3 min. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk de wraps met de crème fraîche. Verdeel de tomaat, sla en het vlees erover en rol op.

  3. Leg op een schaal en serveer, eventueel met extra crème fraîche.

Wraps met ijsbergsla

Fiësta: kruidige varkensreepjes op een wrap met frisse ijsbergsla.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig