Pittige vegawraps

550 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui 2 min. Laat de mais uitlekken. Voeg de vegan shoarma en de mais toe en roerbak nog 4 min. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron.

  2. Snijd de tomaten in halve plakjes. Snijd de ijsbergsla in reepjes. Bestrijk elke wrap met 1 el salsa. Verdeel de plakjes tomaat en de ijsbergsla erover. Verdeel het wokmengsel erover en rol de wraps op. Verdeel de wraps over de borden en serveer de rest van de saus er apart bij.

  • combinatietipIJsbergsla is ook lekker op een rosbief-tonijnsandwich.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Pittige vegawraps

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig