Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui 2 min. Laat de mais uitlekken. Voeg de vegan shoarma en de mais toe en roerbak nog 4 min. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron.
Snijd de tomaten in halve plakjes. Snijd de ijsbergsla in reepjes. Bestrijk elke wrap met 1 el salsa. Verdeel de plakjes tomaat en de ijsbergsla erover. Verdeel het wokmengsel erover en rol de wraps op. Verdeel de wraps over de borden en serveer de rest van de saus er apart bij.
- combinatietipIJsbergsla is ook lekker op een rosbief-tonijnsandwich.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Pittige vegawraps
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_048623_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
550 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui 2 min. Laat de mais uitlekken. Voeg de vegan shoarma en de mais toe en roerbak nog 4 min. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron.
Snijd de tomaten in halve plakjes. Snijd de ijsbergsla in reepjes. Bestrijk elke wrap met 1 el salsa. Verdeel de plakjes tomaat en de ijsbergsla erover. Verdeel het wokmengsel erover en rol de wraps op. Verdeel de wraps over de borden en serveer de rest van de saus er apart bij.
combinatietip:IJsbergsla is ook lekker op een rosbief-tonijnsandwich.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 ui
2 el zonnebloemolie
150 g crispy mais
350 g koelverse vegan shoarma
8 meergranen tortillawraps
4 tomaten
½ krop krop ijsbergsla
300 g salsa hot