Verhit de olie in een koekenpan en bak de shoarma in 7-8 min. bruin en gaar.
Verwijder ondertussen de harde kern uit de sla en snijd de sla in dunne reepjes. Snijd de komkommer en tomaten in dunne plakken.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk elke wrap met 1 el knoflooksaus. Verdeel er wat sla, komkommer en tomaat over en schep de shoarma erop. Rol de wraps op en leg ze op een schaal.
Wraps met shoarma en salade
Shoarma, knoflook, sla, komkommer en tomaat. Moeten we nog meer zeggen?
- combinatietipLekker met een salade die je maakt van de rest van de sla, komkommer en tomaat, (eventueel) witte kaasblokjes en olijfolie.
- variatietipJe kunt de knoflooksaus ook vervangen door frisse tzatziki.
Wraps met shoarma en salade
Shoarma, knoflook, sla, komkommer en tomaat. Moeten we nog meer zeggen?
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_055587_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
500 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en bak de shoarma in 7-8 min. bruin en gaar.
Verwijder ondertussen de harde kern uit de sla en snijd de sla in dunne reepjes. Snijd de komkommer en tomaten in dunne plakken.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk elke wrap met 1 el knoflooksaus. Verdeel er wat sla, komkommer en tomaat over en schep de shoarma erop. Rol de wraps op en leg ze op een schaal.
combinatietip:Lekker met een salade die je maakt van de rest van de sla, komkommer en tomaat, (eventueel) witte kaasblokjes en olijfolie.
variatietip:Je kunt de knoflooksaus ook vervangen door frisse tzatziki.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 el traditionele olijfolie
400 g kipshoarma
½ krop ijsbergsla
1 komkommer
2 tomaten
4 tortillawraps
4 el knoflooksaus