Wraps met shoarma en salade

Shoarma, knoflook, sla, komkommer en tomaat. Moeten we nog meer zeggen?

500 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een koekenpan en bak de shoarma in 7-8 min. bruin en gaar.

  2. Verwijder ondertussen de harde kern uit de sla en snijd de sla in dunne reepjes. Snijd de komkommer en tomaten in dunne plakken.

  3. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk elke wrap met 1 el knoflooksaus. Verdeel er wat sla, komkommer en tomaat over en schep de shoarma erop. Rol de wraps op en leg ze op een schaal.

  • combinatietipLekker met een salade die je maakt van de rest van de sla, komkommer en tomaat, (eventueel) witte kaasblokjes en olijfolie.
  • variatietipJe kunt de knoflooksaus ook vervangen door frisse tzatziki.

Wraps met shoarma en salade

Shoarma, knoflook, sla, komkommer en tomaat. Moeten we nog meer zeggen?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig