Snijd de paprika in dunne repen.
Bak de shoarma in een gourmetpannetje in ca. 5 min. bruin en gaar. Keer regelmatig. Bak ondertussen de miniwraps op de grillplaat van het gourmetstel in 2 min. Keer halverwege. Herhaal met de rest van de wraps.
Verdeel de wraps over de borden. Beleg ze in het midden met een paar blaadjes ijsbergsla en wat reepjes paprika. Verdeel de shoarma en de knoflooksaus erover. Vouw de onderkant van de wrap naar boven en daarna de zijkanten naar binnen. Zet vast met een cocktailprikker en serveer.
Miniwraps met shoarma
Lekkere snack: kleine wraps gevuld met minishoarma, ijsbergsla, paprika én knoflooksaus.
- bereidingstipJe kunt de paprika ’s ochtends al in dunne repen snijden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Miniwraps met shoarma
Lekkere snack: kleine wraps gevuld met minishoarma, ijsbergsla, paprika én knoflooksaus.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_064160_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
200 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de paprika in dunne repen.
Bak de shoarma in een gourmetpannetje in ca. 5 min. bruin en gaar. Keer regelmatig. Bak ondertussen de miniwraps op de grillplaat van het gourmetstel in 2 min. Keer halverwege. Herhaal met de rest van de wraps.
Verdeel de wraps over de borden. Beleg ze in het midden met een paar blaadjes ijsbergsla en wat reepjes paprika. Verdeel de shoarma en de knoflooksaus erover. Vouw de onderkant van de wrap naar boven en daarna de zijkanten naar binnen. Zet vast met een cocktailprikker en serveer.
bereidingstip:Je kunt de paprika ’s ochtends al in dunne repen snijden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
½ rode paprika
150 g mini shoarma
4 Feestfavoriet minigourmetwraps
50 g krop ijsbergsla
4 el knoflooksaus
Dit heb je nodig
gourmetstel
cocktailprikkers