Miniwraps met shoarma

Lekkere snack: kleine wraps gevuld met minishoarma, ijsbergsla, paprika én knoflooksaus.

200 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de paprika in dunne repen.

  2. Bak de shoarma in een gourmetpannetje in ca. 5 min. bruin en gaar. Keer regelmatig. Bak ondertussen de miniwraps op de grillplaat van het gourmetstel in 2 min. Keer halverwege. Herhaal met de rest van de wraps.

  3. Verdeel de wraps over de borden. Beleg ze in het midden met een paar blaadjes ijsbergsla en wat reepjes paprika. Verdeel de shoarma en de knoflooksaus erover. Vouw de onderkant van de wrap naar boven en daarna de zijkanten naar binnen. Zet vast met een cocktailprikker en serveer.

  • bereidingstipJe kunt de paprika ’s ochtends al in dunne repen snijden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Miniwraps met shoarma

Lekkere snack: kleine wraps gevuld met minishoarma, ijsbergsla, paprika én knoflooksaus.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig