Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 3 min. goudbruin. Schep op een bord en laat afkoelen. Schaaf de courgettes in plakken en snijd deze in dunne reepjes.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 3 min. de courgettespaghetti toe. Halveer ondertussen de tomaten. Giet de pasta af en meng met de tomaten en pestospread. Bestrooi met de pijnboompitten en rasp de kaas erboven. Serveer direct. Lekker!
Kamutspaghetti met pecorino en pesto
Kamut (tarwe) bevat vitamine E, proteïnen en mineralen én is altijd biologisch geteeld. Nice to (m)eat you!
- bereidingstipGebruik een mandoline om de groentespaghetti te maken.
Kamutspaghetti met pecorino en pesto
Instructievideo - 00:56 min.
Kamutspaghetti met pecorino en pesto
Kamut (tarwe) bevat vitamine E, proteïnen en mineralen én is altijd biologisch geteeld. Nice to (m)eat you!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_073322_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
490 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 3 min. goudbruin. Schep op een bord en laat afkoelen. Schaaf de courgettes in plakken en snijd deze in dunne reepjes.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 3 min. de courgettespaghetti toe. Halveer ondertussen de tomaten. Giet de pasta af en meng met de tomaten en pestospread. Bestrooi met de pijnboompitten en rasp de kaas erboven. Serveer direct. Lekker!
bereidingstip:Gebruik een mandoline om de groentespaghetti te maken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
65 g pijnboompitten
3 courgettes
150 g kamutspaghetti
250 g snoepgroente tomatenmix
90 g koelverse pestospread
50 g Pecorino Romano