Wokpasta met spek en paddenstoelen

Goedgevulde eenpansmaaltijd die in een handomdraai op tafel staat.

480 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit een pan met dikke bodem zonder olie of boter en bak de spekreepjes 2 min. op hoog vuur. Voeg de paddenstoelenmix toe en bak 3 min. op hoog vuur.

  2. Voeg de bouillon en wokpasta toe en breng al roerend aan de kook.

  3. Voeg de tuinerwten toe, breng opnieuw aan de kook en laat nog 4 min. koken. Blijf omscheppen tot de pasta gaar en het water verdampt is. Breng op smaak met peper.

  4. Neem de pan van het vuur, verdeel de ricotta en tuinkers erover en serveer direct.

  • variatietipJe kunt in plaats van de paddenstoelenmix met puntpaprika en zoete ui ook de champignonroerbakmix gebruiken.
  • combinatietipLekker met een scheutje extra vierge olijfolie en geraspte Parmezaanse kaas.

Gerelateerde recepten

Wokpasta met spek en paddenstoelen

Goedgevulde eenpansmaaltijd die in een handomdraai op tafel staat.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig