Mezzelune met saffraansalie-saliebotersaus

Het is een kleine moeite, maar je pakt er groots mee uit. Een voorgerecht om mee te pronken.

340 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Week de saffraan in het water en snijd de salie fijn. Kook de mezzelune volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Smelt ondertussen de boter in het saffraanwater in een steelpan 3 min. op middelhoog vuur. Roer de laatste minuut de salie erdoor.

  3. Giet de mezzelune af en verdeel over 4 borden. Schep over elke portie 1 el van de saffraan-saliebotersaus en serveer de rest ernaast.

  • combinatietipLekker met broccoli.

Mezzelune met saffraansalie-saliebotersaus

Het is een kleine moeite, maar je pakt er groots mee uit. Een voorgerecht om mee te pronken.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig