Week de saffraan in het water en snijd de salie fijn. Kook de mezzelune volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Smelt ondertussen de boter in het saffraanwater in een steelpan 3 min. op middelhoog vuur. Roer de laatste minuut de salie erdoor.
Giet de mezzelune af en verdeel over 4 borden. Schep over elke portie 1 el van de saffraan-saliebotersaus en serveer de rest ernaast.
Mezzelune met saffraansalie-saliebotersaus
Het is een kleine moeite, maar je pakt er groots mee uit. Een voorgerecht om mee te pronken.
- combinatietipLekker met broccoli.
Mezzelune met saffraansalie-saliebotersaus
Het is een kleine moeite, maar je pakt er groots mee uit. Een voorgerecht om mee te pronken.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_073435_220x162_JPG.jpg)
voorgerecht
4 personen
340 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Week de saffraan in het water en snijd de salie fijn. Kook de mezzelune volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Smelt ondertussen de boter in het saffraanwater in een steelpan 3 min. op middelhoog vuur. Roer de laatste minuut de salie erdoor.
Giet de mezzelune af en verdeel over 4 borden. Schep over elke portie 1 el van de saffraan-saliebotersaus en serveer de rest ernaast.
combinatietip:Lekker met broccoli.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
50 mg saffraan
1 el kraanwater
8 verse salieblaadjes
250 g koelverse mezzelune ricotta spinazie
100 g ongezouten roomboter