Mezzelune pesto met spruitjes en bimi

Lekkers van het seizoen in een supersnelle pasta.

655 kcal

(Voedingswaarden)

13 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Halveer de spruiten en kook ze in water met eventueel zout in 6 min. beetgaar. Voeg de laatste 3 min. van de kooktijd de bimi toe.

  2. Giet af en meng met de olijven, chilivlokken en 2 el olie uit het potje van de olijven (per 4 personen). Verkruimel de witte kaas erover.

  3. Kook ondertussen de mezzelune volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, meng de pesto erdoor en serveer direct met de salade.

  • variatietipIn plaats van mezzelune ricotta/spinazie kun je ook verse ravioli gebruiken.
  • variatietipVervang de verse pesto door 4 el pesto rosso gemengd met 2 el extra vierge olijfolie

Mezzelune pesto met spruitjes en bimi

Lekkers van het seizoen in een supersnelle pasta.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig