Halveer de spruiten en kook ze in water met eventueel zout in 6 min. beetgaar. Voeg de laatste 3 min. van de kooktijd de bimi toe.
Giet af en meng met de olijven, chilivlokken en 2 el olie uit het potje van de olijven (per 4 personen). Verkruimel de witte kaas erover.
Kook ondertussen de mezzelune volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, meng de pesto erdoor en serveer direct met de salade.
Mezzelune pesto met spruitjes en bimi
Lekkers van het seizoen in een supersnelle pasta.
- variatietipIn plaats van mezzelune ricotta/spinazie kun je ook verse ravioli gebruiken.
- variatietipVervang de verse pesto door 4 el pesto rosso gemengd met 2 el extra vierge olijfolie
Mezzelune pesto met spruitjes en bimi
Lekkers van het seizoen in een supersnelle pasta.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_074518_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
655 kcal
13 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de spruiten en kook ze in water met eventueel zout in 6 min. beetgaar. Voeg de laatste 3 min. van de kooktijd de bimi toe.
Giet af en meng met de olijven, chilivlokken en 2 el olie uit het potje van de olijven (per 4 personen). Verkruimel de witte kaas erover.
Kook ondertussen de mezzelune volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, meng de pesto erdoor en serveer direct met de salade.
variatietip:In plaats van mezzelune ricotta/spinazie kun je ook verse ravioli gebruiken.
variatietip:Vervang de verse pesto door 4 el pesto rosso gemengd met 2 el extra vierge olijfolie
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
350 g geschoonde spruitjes
200 g bimi
75 g zongerijpte Taggia-olijven
½ tl chilivlokken
100 g witte kaas
500 g koelverse mezzelune ricotta spinazie
125 g verse groene pesto