Laat de gegrilde courgette en paprikamix uitlekken. Haal de blaadjes basilicum van de takjes. Verkruimel de gorgonzola. Meng de groenten op een ruime schaal met de balsamicoazijn, gorgonzola en het basilicum. Breng op smaak met peper en eventueel zout en bestrooi met de oven dry roasted amandelen.
Geroosterde groenten met gorgonzola
Supersnelle salade die 's zomers én 's winters op tafel kan.
- combinatietipLekker met AH Focaccia ui/kaas (brood)
Geroosterde groenten met gorgonzola
Supersnelle salade die 's zomers én 's winters op tafel kan.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_073434_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
225 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Laat de gegrilde courgette en paprikamix uitlekken. Haal de blaadjes basilicum van de takjes. Verkruimel de gorgonzola. Meng de groenten op een ruime schaal met de balsamicoazijn, gorgonzola en het basilicum. Breng op smaak met peper en eventueel zout en bestrooi met de oven dry roasted amandelen.
combinatietip:Lekker met AH Focaccia ui/kaas (brood)
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
250 g gegrilde courgette
250 g gegrilde-paprikamix
15 g verse basilicum
150 g gorgonzola
1 el balsamicoazijn
50 g amandelen dry roasted