Vegetarische balletjes halveren en in kom omscheppen met olie. Kaas boven andere kom verkruimelen en met bosuitjes mengen.
In pannetje telkens 3 halve balletjes bruinbakken. Balletjes met platte kant naar boven leggen en kwart van kaasmengsel erover verdelen. Pannetje onder gourmetgrill schuiven en kaas laten smelten.
Vegetarische balletjes met gorgonzola
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_010305_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
155 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Vegetarische balletjes halveren en in kom omscheppen met olie. Kaas boven andere kom verkruimelen en met bosuitjes mengen.
In pannetje telkens 3 halve balletjes bruinbakken. Balletjes met platte kant naar boven leggen en kwart van kaasmengsel erover verdelen. Pannetje onder gourmetgrill schuiven en kaas laten smelten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
6 vegetarische balletjes
3 eetlepels olijfolie extra vierge met basilicum
50 g gorgonzola
2 bosuitjes
Dit heb je nodig
gourmetstel