Currysoep met rijst, snijbonen en kip

Aziatische maaltijdsoep met pit en bite.

350 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

licht pittig

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een grote (soep)pan met dikke bodem en bak de kip en curry 4 min. Voeg de snijbonen toe en bak 2 min mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Voeg de bouillon toe en kook 6 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de radijs in plakjes.

  3. Voeg de rijst toe aan de soep. Verwarm de soep nog 2 min. op laag vuur. Schenk in kommen en verdeel de radijs erover.

  • combinatietipLekker met partjes limoen en koriander.

Currysoep met rijst, snijbonen en kip

Aziatische maaltijdsoep met pit en bite.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig