Verhit de olie in een grote (soep)pan met dikke bodem en bak de kip en curry 4 min. Voeg de snijbonen toe en bak 2 min mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Voeg de bouillon toe en kook 6 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de radijs in plakjes.
Voeg de rijst toe aan de soep. Verwarm de soep nog 2 min. op laag vuur. Schenk in kommen en verdeel de radijs erover.
Currysoep met rijst, snijbonen en kip
Aziatische maaltijdsoep met pit en bite.
- combinatietipLekker met partjes limoen en koriander.
Currysoep met rijst, snijbonen en kip
Aziatische maaltijdsoep met pit en bite.
hoofdgerecht
4 personen
350 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een grote (soep)pan met dikke bodem en bak de kip en curry 4 min. Voeg de snijbonen toe en bak 2 min mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Voeg de bouillon toe en kook 6 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de radijs in plakjes.
Voeg de rijst toe aan de soep. Verwarm de soep nog 2 min. op laag vuur. Schenk in kommen en verdeel de radijs erover.
combinatietip:Lekker met partjes limoen en koriander.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
2 el arachideolie
400 g kipdijfiletreepjes naturel
2 el Euroma Original spices by Jonnie Boer Thai green curry
400 g verse gesneden snijbonen
1½ l kippenbouillon van tablet
200 g radijsjes
300 g 1 minuut basmatirijst