Snijd de mozzarella in plakken. Bestrijk de sneetjes brood aan één kant met de tapenade. Beleg de helft van de sneetjes achtereenvolgens met de mozzarella, salami, het basilicum en weer mozzarella. Dek af met de rest van het brood en druk stevig aan. Besmeer de buitenkanten met de boter. Verhit per twee tosti's een koekenpan zonder olie of boter en bak de tosti’s in 4 min. per kant op laag vuur krokant. Snijd de tosti’s doormidden en serveer direct.
Tosti truffel-salami
Tosti op z'n Italiaans met mozzarella, truffel, salami en basilicum.
Tosti truffelsalami
Instructievideo - 00:21 min.
Tosti truffel-salami
Tosti op z'n Italiaans met mozzarella, truffel, salami en basilicum.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_078110_220x162_JPG.jpg)
4 personen
380 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de mozzarella in plakken. Bestrijk de sneetjes brood aan één kant met de tapenade. Beleg de helft van de sneetjes achtereenvolgens met de mozzarella, salami, het basilicum en weer mozzarella. Dek af met de rest van het brood en druk stevig aan. Besmeer de buitenkanten met de boter. Verhit per twee tosti's een koekenpan zonder olie of boter en bak de tosti’s in 4 min. per kant op laag vuur krokant. Snijd de tosti’s doormidden en serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
200 g mozzarella
8 sneetjes AH Liefde & Passie volkorenbroden
3 el truffel-paddenstoelentapenade
8 plakken Hongaarse salami
8 g verse basilicum
2 el ongezouten roomboter