Tosti met pastrami, jonge kaas en dragonmosterd

Geen ham of salami, maar pastrami op je tosti!

350 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bestrijk de sneetjes brood aan één kant met de mosterd. Beleg de helft achtereenvolgens met ½ plak kaas, wat pastrami en vervolgens weer met ½ plak kaas. Dek af met de onbelegde sneetjes brood met de mosterdkant naar beneden.

  2. Bestrijk de tosti’s aan beide kanten met boter. Verhit twee koekenpannen met antiaanbaklaag zonder boter of olie en bak de tosti’s 3 min. op laag vuur en vervolgens 3 min. op middelhoog vuur. Keer de tosti's regelmatig.

  • bereidingstipGebruik je een tostiapparaat, bak de tosti hierin dan in ca. 4 min. goudbruin.
  • variatietipIn plaats van mosterd à l’Estragon kun je ook Limburgse mosterd (potje 235 g, Marne) gebruiken. De pastrami kun je eventueel vervangen door kipfilet.

Tosti met pastrami, jonge kaas en dragonmosterd

Geen ham of salami, maar pastrami op je tosti!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig