Doe de havermout en melk in een steelpan en breng aan de kook. Laat al roerend op laag vuur in 10 min. inkoken tot pap.
Snijd ondertussen de bananen in de lengte in plakjes en hak de hazelnoten grof.
Roer de cacaopoeder door de havermoutpap. Verdeel de pap over de kommen en verdeel de banaan, hazelnoten en noten erover.
Choco-havermoutpap met banaan en hazelnoot
Gezonde havermout met cacao, zoete banaan en crunchy noten. Ontbijten? Feestje!
- dieettipCacaopoeder staat niet in de Schijf van Vijf en is een dagkeuze. Kijk voor meer uitleg over dag- en weekkeuzes op voedingscentrum.nl.
Choco-havermoutpap met banaan en hazelnoot
Gezonde havermout met cacao, zoete banaan en crunchy noten. Ontbijten? Feestje!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD127463_220x162_JPG.jpg)
2 personen
415 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Doe de havermout en melk in een steelpan en breng aan de kook. Laat al roerend op laag vuur in 10 min. inkoken tot pap.
Snijd ondertussen de bananen in de lengte in plakjes en hak de hazelnoten grof.
Roer de cacaopoeder door de havermoutpap. Verdeel de pap over de kommen en verdeel de banaan, hazelnoten en noten erover.
dieettip:Cacaopoeder staat niet in de Schijf van Vijf en is een dagkeuze. Kijk voor meer uitleg over dag- en weekkeuzes op voedingscentrum.nl.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
50 g grove havermoutvlokken
300 ml halfvolle melk
2 bananen
2 el ongebrande hazelnoten
2 el cacaopoeder