'Snelle' pad thai met kip en ei

Makkelijk Thais streetfood, met knapperige pinda’s en zachte noedels.

760 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

12 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel af met koud water en laat goed uitlekken. Hak de pinda’s grof.

  2. Halveer ondertussen de limoen en pers de vrucht uit. Meng het sap met de ketchup, vissaus en suiker tot een saus. Snijd de kip in stukjes van 1 cm. Was de courgettes en maak er met een kaasschaaf of dunschiller linten van.

  3. Klop de eieren los met peper en eventueel zout. Verhit met ⅓ van de olie in een wok en roerbak de eieren al omscheppend 1 min. Schep uit de wok en houd apart.

  4. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de kip 2 min. op hoog vuur. Voeg de roerbakmix toe en roerbak nog 2 min. Voeg de rijstnoedels, courgettelinten, saus, ketjap en het eimengsel toe en roerbak nog 1 min. Verdeel de pad thai over de borden en bestrooi met de pinda’s.

  • combinatietipLekker met peterselie of koriander.

'Snelle' pad thai met kip en ei

Makkelijk Thais streetfood, met knapperige pinda’s en zachte noedels.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig