Rijst-linzensalade met kip, biet en bramen

Of je de kids salade kunt voorschotelen? Wél als er gegrilde kip en zoete bramen in zitten!

630 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst in water met eventueel zout volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit ondertussen de grillpan zonder olie of boter. Halveer de kipfilethaasjes in de breedte en meng in een kom met 2 el olie. Bestrooi de kiphaasjes met peper en eventueel zout en gril de kip 5 min. in de grillpan. Keer halverwege.

  3. Snijd ondertussen de bietjes in blokjes van 1 cm en de bosuitjes in schuine ringetjes. Hak de walnoten grol.

  4. Klop de walnootolie, rodewijnazijn en de rest van de olie tot een dressing. Meng de kip, bietjes, bosui, walnoten en sla samen met de dressing door de rijst. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de bramen erover.

Rijst-linzensalade met kip, biet en bramen

Of je de kids salade kunt voorschotelen? Wél als er gegrilde kip en zoete bramen in zitten!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig