Romige viscurry met kokosmelk

Zin in vis vanavond? Deze viscurry staat binnen 15 minuten op tafel.

655 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper ondertussen de ui. Schil en snijd de gember fijn. Snijd de broccoliroosjes in gelijke kleinere roosjes en de vis in stukken van 2 x 2 cm.

  2. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui, gember en thai green curry 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de kokosmelk, broccoli en sugersnaps toe en breng aan de kook. Laat 5 min. op laag vuur zachtjes koken met de deksel op de pan.

  3. Voeg de laatste 3 min. de vis en taugé toe en breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met de rijst.

Romige viscurry met kokosmelk

Zin in vis vanavond? Deze viscurry staat binnen 15 minuten op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig