Verhit de olie in een koekenpan en bak de groente 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper.
Klop ondertussen de eieren los en schenk over de groente. Doe de deksel op de pan en laat in 5 min. op laag vuur gaar worden. Neem de omelet uit de pan en snijd in kwarten.
Verdeel de omelet over de helft van de sneetjes brood en dek af met de rest van het brood.
Boterham met groenteomelet
Altijd goed, een eitje op brood. Zeker deze, boordevol verse groente.
- algemeenWeinig tijd? Bak de omelet een avond tevoren en laat 'm afkoelen. Maak er met het brood een sandwich van, verpak in plastic folie en bewaar gekoeld tot gebruik.
Groenteomelet op brood
Instructievideo - 00:31 min.
Boterham met groenteomelet
Altijd goed, een eitje op brood. Zeker deze, boordevol verse groente.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_122537_220x162_JPG.jpg)
2 personen
275 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en bak de groente 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper.
Klop ondertussen de eieren los en schenk over de groente. Doe de deksel op de pan en laat in 5 min. op laag vuur gaar worden. Neem de omelet uit de pan en snijd in kwarten.
Verdeel de omelet over de helft van de sneetjes brood en dek af met de rest van het brood.
algemeen:Weinig tijd? Bak de omelet een avond tevoren en laat 'm afkoelen. Maak er met het brood een sandwich van, verpak in plastic folie en bewaar gekoeld tot gebruik.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
½ el milde olijfolie
75 g fijne soepgroente
2 middelgrote eieren
4 sneetjes volkorenbrood