Meng de citroenmayonaise met de sriracha. Verhit de arachideolie tot 180°C en frituur de garnalen in delen in 3-4 min. goudbuin. Laat uitlekken op keukenpapier. Serveer in en glaasje met onderin een beetje van de saus.
Spicy garnalen
De good old garnalencocktail maakt dit jaar plaats voor deze spicy variant.
- variatietipJe kunt de sriracha vervangen door tabasco of sambal en de krokante garnalen door kibbeling.
Spicy garnalen
De good old garnalencocktail maakt dit jaar plaats voor deze spicy variant.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_086034_220x162_JPG.jpg)
10 porties
85 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Meng de citroenmayonaise met de sriracha. Verhit de arachideolie tot 180°C en frituur de garnalen in delen in 3-4 min. goudbuin. Laat uitlekken op keukenpapier. Serveer in en glaasje met onderin een beetje van de saus.
variatietip:Je kunt de sriracha vervangen door tabasco of sambal en de krokante garnalen door kibbeling.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 10 porties)
2 el citroenmayonaise
1 el Sriracha Thaise chilisaus
500 ml arachideolie
10 krokante garnalen
Dit heb je nodig
keukenpapier