Meng 3 el Griekse yoghurt met de limeschil, mayonaise en zout en peper naar smaak. Bestrooi de dip met paprikapoeder. Dep de garnalen droog met keukenpapier. Bestrijk de garnalen dun met olie en bestrooi met zout en peper naar smaak. Verhit de grillpan en gril de garnalen in ca. 5 min. roze met bruine strepen. Serveer de garnalen met de dip.
Gegrilde garnalen met limedip
15 min. bereiden
6 ingrediënten
- algemeenAls u garnalen in de schil grilt, blijven ze veel smakelijker. Wilt u het uw gasten makkelijk maken, laat de garnalen dan na het grillen even afkoelen en pel ze vast voor, op het staartje na.
Gegrilde garnalen met limedip
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_005492_220x162_JPG.jpg)
4 porties
15 min. bereiden
Aan de slag
Meng 3 el Griekse yoghurt met de limeschil, mayonaise en zout en peper naar smaak. Bestrooi de dip met paprikapoeder. Dep de garnalen droog met keukenpapier. Bestrijk de garnalen dun met olie en bestrooi met zout en peper naar smaak. Verhit de grillpan en gril de garnalen in ca. 5 min. roze met bruine strepen. Serveer de garnalen met de dip.
algemeen:Als u garnalen in de schil grilt, blijven ze veel smakelijker. Wilt u het uw gasten makkelijk maken, laat de garnalen dan na het grillen even afkoelen en pel ze vast voor, op het staartje na.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 porties)
1 el limerasp
3 el Griekse yoghurt
2 el mayonaise
1 tl paprikapoeder
1 zak garnalen
2 el olie
Dit heb je nodig
keukenpapier
grillpan