Bietenpizza met paddenstoelen, Franse kaas en gebakken ei

Iets bijzonders op tafel? Wat dacht je van een bietenpizzabodem!

865 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Leg de pizzabodems op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze met crème fraîche. Bestrooi met de tijm, peper en eventueel zout.

  2. Verdeel de roerbakgroente erover. Snijd de Franse kaas in plakjes en verdeel ze over de pizza’s, maar laat in het midden wat ruimte vrij voor de eieren. Bak de pizza’s ca. 8 min. onder in de oven. Haal uit de oven en breek de eieren in het midden boven de pizza’s. Bestrooi de eieren met peper en eventueel zout. Bak de pizza’s nog ca. 8 min. onder in de oven.

  3. Meng ondertussen de slamelange in een kom met de dressing en breng op smaak met peper. Serveer bij de pizza.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Gerelateerde recepten

Bietenpizza met paddenstoelen, Franse kaas en gebakken ei

Iets bijzonders op tafel? Wat dacht je van een bietenpizzabodem!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig