Aardappelpuree met bieslook, snijbonen, kibbeling en ravigottesaus

Zo, dat is nog eens een kommetje vol. Aardappelen, vis en groente: het zit er allemaal in!

640 kcal

(Voedingswaarden)

14 min. bereiden / 10 min. oventijd

licht pittig

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de kibbeling zonder de kruidenmix op een met bakpapier beklede bakplaat of in een ingevette ovenschaal en bak 8-10 min. in het midden van de oven. Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer ondertussen de cherrytomaten.

  2. Verhit de olie in een wok en roerbak de snijbonen 5 min. Voeg de mosterd en cherrytomaten toe en roerbak nog 2 min. Snijd ondertussen de bieslook fijn en snipper de sjalot.

  3. Meng de mayonaise met de sjalot, augurkenblokjes en de helft van de bieslook. Roer de rest van de bieslook door de aardappelpuree. Verdeel de puree over de kommen en schep de snijbonen en kibbeling ernaast. Serveer met de saus.

Aardappelpuree met bieslook, snijbonen, kibbeling en ravigottesaus

Zo, dat is nog eens een kommetje vol. Aardappelen, vis en groente: het zit er allemaal in!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig