Mexicaanse maaltijdsoep van zoete aardappel met kidneybonen

Altijd goed: een kop verse soep. Met deze lekkere extra's een complete maaltijd.

285 kcal

(Voedingswaarden)

35 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de zoete aardappelsoep volgens de aanwijzingen op de verpakking (maar laat het besprenkelen met olie op het eind achterwege). Voeg het water toe. Laat de gegrilde paprika uitlekken, maar vang het vocht op en voeg toe aan de soep. Snijd de paprika’s in reepjes en laat de kidneybonen uitlekken. Voeg, als de soep gepureerd is, de paprika en kidneybonen toe. Laat de soep nog 3 min. zachtjes koken. Serveer in diepe borden of kommen en schep in elke kom 1 el crème fraîche.

Mexicaanse maaltijdsoep van zoete aardappel met kidneybonen

Altijd goed: een kop verse soep. Met deze lekkere extra's een complete maaltijd.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig