Vegetarische burger van de BBQ

Burger-time! Vandaag op het menu: een vegaburger met kleurige groenten als biet, peen en romaine.

675 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een koekenpan en bak de vegaburgers volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de ui in dunne ringen en de bieten in plakjes. Haal de bladeren van de sla los. Verhit de grillpan. Snijd de hamburgerbroodjes overlangs doormidden. Leg de helften met de snijkanten naar beneden in de grillpan en gril 1 min.

  2. Bestrijk alle snijkanten van de broodjes met de tzatzikisalade. Beleg de onderste helften achtereenvolgens met de sla, bietjes, peen, vegaburgers, augurk, nog wat peen, sla en ui. Dek af met de bovenste helften van de broodjes.

  • combinatietipLekker met gegrilde maiskolven.
  • bereidingstipJe kun je de burgers ook op de barbecue maken.
  • bereidingstipMeer weten over kooktechnieken?

Vegetarische burger van de BBQ

Burger-time! Vandaag op het menu: een vegaburger met kleurige groenten als biet, peen en romaine.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig