Pittige beefburger met koriandermayo

Fan van koriander? Maak er eens mayo mee!

775 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

licht pittig

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de ui in ringen. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 15 min. op laag vuur. Schep regelmatig om. Verhit ondertussen de grillpan en gril de jalapeñoburgers in ca. 15 min. gaar. Keer regelmatig. Halveer de hamburgerbroodjes en gril de snijkanten om en om naast de burgers in 1 min. goudbruin.

  2. Snijd ondertussen de steelaanzet van de jalapeñopeper, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne ringetjes. Rasp de groene schil van de helft van de limoen en pers de hele vrucht uit. Leg de jalapeñopeper in het limoensap. Snijd de koriander fijn en meng met de mayonaise en het limoenrasp. Besmeer de snijkanten van de broodjes met de koriandermayonaise. Verdeel over de onderste helft van de broodjes de sla, burger, ui en peperringetjes. Dek af met de bovenkant van de broodjes.

Pittige beefburger met koriandermayo

Fan van koriander? Maak er eens mayo mee!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig