Pasta pesto salade

Zomerse dag? Dat vraagt om een salade in Italiaanse sferen met pasta en pesto.

685 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 2 min. van de kooktijd de broccolirijst en 1 min. later de tuinerwtjes toe. Giet af en doe in een schaal.

  2. Snijd ondertussen de goudsalami in kleine blokjes en de zongedroogde tomaatjes in stukjes Meng de crème fraîche en de pesto door de pasta met groenten. Voeg de salami en tomaatjes toe en schep om. Serveer lauw of koud.

  • bereidingstipZin in een zomerse picknick? Maak een dubbele hoeveelheid. Je kunt deze pasta namelijk ook prima koud eten.

Gerelateerde recepten

Pasta pesto salade

Zomerse dag? Dat vraagt om een salade in Italiaanse sferen met pasta en pesto.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig