No bubble ice tea-scroppino

Dit is pas een bijzondere cocktail. Een waarin de traditionele prosecco is vervangen door... lemon icetea!

200 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 3 uur wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Zet de icetea, wodka en champagneflûtes 3 uur van tevoren in de koelkast. Halveer de citroen en snijd 1 helft in 6 dunne schijfjes. Snijd deze met een scherp mesje tot de helft in.

  2. Doe voor de scroppino het citroensorbetijs en de blaadjes munt in een kom. Klop met een mixer beetje bij beetje de icetea erdoor en voeg als laatste de wodka toe. Schenk de scroppino in de flûtes en steek een citroenschijfje op de rand van elk glas. Serveer direct.

  • variatietipLaat voor een virgin (alcoholvrije) scroppino de wodka weg.

No bubble ice tea-scroppino

Dit is pas een bijzondere cocktail. Een waarin de traditionele prosecco is vervangen door... lemon icetea!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig