Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Snijd ondertussen de ui in halve ringen, de knoflook fijn en de kip in reepjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui, kip en eventueel zout 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de roerbakgroente, dragon en knoflook toe en bak 7 min. op middelhoog vuur. Verwarm ondertussen de saus 3 min. in een steelpan.
Meng de pasta met de saus, verdeel over diepe borden en schep de kip en groenten erop.
Macaroni grande met kip en rijkgevulde groentesaus
Een pasta vol groente!
- combinatietipLekker met ricotta (het recept is dan niet meer lactosevrij)
Macaroni grande met kip en rijkgevulde groentesaus
Een pasta vol groente!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD120859_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
615 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Snijd ondertussen de ui in halve ringen, de knoflook fijn en de kip in reepjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui, kip en eventueel zout 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de roerbakgroente, dragon en knoflook toe en bak 7 min. op middelhoog vuur. Verwarm ondertussen de saus 3 min. in een steelpan.
Meng de pasta met de saus, verdeel over diepe borden en schep de kip en groenten erop.
combinatietip:Lekker met ricotta (het recept is dan niet meer lactosevrij)
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g macaroni grande
2 uien
2 tenen knoflook
400 g kipfilet
2 el traditionele olijfolie
400 g Franse roerbakgroente
2 tl gedroogde dragon
1 fles AH basis groentesaus courgette-doperwten