Rijkgevulde groenteroerbak met krokante reepjes

Bloemkool- en broccoliroosjes zijn heerlijk om te wokken!

820 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

licht pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng een ruime pan water aan de kook. Snijd de bloemkool- en broccoliroosjes in kwarten. Verhit 2/5 van de olie in een hapjespan of wok en bak de bloemkool- en broccoliroosjes al omscheppend 6 min. op hoog vuur. Voeg de spitskool toe en bak 2 min. mee.

  2. Voeg als het water kookt de eiermie toe en kook in 5 min. beetgaar. Verhit de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de schnitzels in 6 min. goudbruin. Keer halverwege. Neem de schnitzels uit de pan en snijd ze in reepjes.

  3. Giet de eiermie af, voeg toe aan de groente en verwarm 1 min. Meng de chilisaus met de sesamolie en voeg toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de eiermie over diepe borden.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.
  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Rijkgevulde groenteroerbak met krokante reepjes

Bloemkool- en broccoliroosjes zijn heerlijk om te wokken!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig