Indiase groentecurry

Een fijne, milde curryvariant met eieren.

545 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Kook de eieren 7 minuten, pel en halveer ze. Snijd intussen de ui in dunne partjes.

  2. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui goudbruin. Roer de mild curry erbij en roerbak 5 minuten. Voeg het water en de kookroom toe en breng het al roerend aan de kook. Voeg de bloemkool- en broccoliroosjes toe, roer ze om en stoof de groenten op laag vuur in ca. 15 min. gaar. Leg na 10 min. de eieren in de saus en warm ze mee.

  3. Verdeel de Indiase groentecurry met de gehalveerde eieren over diepe borden en serveer de rijst erbij.

Indiase groentecurry

Een fijne, milde curryvariant met eieren.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig