Gehakt-groentecurry

Heerlijke aromatische gehaktballetjes gestoofd in bouillon en toch in 25 minuutjes klaar. Lekker met couscous.

545 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

licht pittig

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de bloemkool en broccoli in roosjes. Snipper de ui grof. Schil de aardappelen en snijd in blokjes.

  2. Kneed in een kom het ei, paneermeel en de helft van de Tikka-pasta door het gehakt. Verdeel het gehakt in 12 porties (3 porties per persoon) en vorm met vochtige handen tot ballen.

  3. Verhit de olie in een hapjespan en bak de gehaktballen in 5 min. rondom bruin. Leg de uien, bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, aardappelblokjes en de rest van Tikka-pasta rond de gehaktballen in de pan en bak 2 min. mee. Schenk de bouillon erbij en laat de gehaktballen met de groenten afgedekt in nog 10 min. zachtjes gaarstoven. Schep af en toe om.

  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Gehakt-groentecurry

Heerlijke aromatische gehaktballetjes gestoofd in bouillon en toch in 25 minuutjes klaar. Lekker met couscous.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig