Wrijf een (steel)pan met dikke bodem in met de knoflook. Doe de appelsap en het water in de pan en breng op middelhoog vuur tegen de kook. Voeg de fondue toe en roer tot er een samenhangend mengsel ontstaat. Breng op smaak met peper en de nootmuskaat.
Zaanlander kaasfondue
Het heerlijk avondje vráágt om kaasfondue. Eigenlijk vraagt elke winteravond om kaasfondue.
Zaanlander kaasfondue
Het heerlijk avondje vráágt om kaasfondue. Eigenlijk vraagt elke winteravond om kaasfondue.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_098974_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
290 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Wrijf een (steel)pan met dikke bodem in met de knoflook. Doe de appelsap en het water in de pan en breng op middelhoog vuur tegen de kook. Voeg de fondue toe en roer tot er een samenhangend mengsel ontstaat. Breng op smaak met peper en de nootmuskaat.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 teen knoflook
150 ml troebel appelsap
150 ml water
300 g Zaanlander fondue
1 tl gedroogde nootmuskaat