Vegetarische korma met kikkererwten & snijbonen

Waan je in Azië met de heerlijke geuren in dit gerecht.

605 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit ondertussen een hapjespan zonder olie of boter. Voeg de kruidenpasta toe en roerbak 2 min. Voeg de snijbonen en kokosmelk toe, breng aan de kook en laat 5 min. op middelhoog vuur pruttelen.

  3. Doe ondertussen de kikkererwten in een vergiet, spoel af en laat uitlekken. Halveer de tomaten. Voeg toe aan de curry en verwarm nog 2 min. Snijd ondertussen de bosui in schuine ringetjes.

  4. Verdeel de rijst en curry over diepe borden. Bestrooi met de bosui.

Vegetarische korma met kikkererwten & snijbonen

Waan je in Azië met de heerlijke geuren in dit gerecht.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig