Gevulde bloemkoolomelet met nasi & snijbonen

Bloemkoolrijst + eieren = bodem voor een groenterijke maaltijd!

590 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

licht pittig

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Klop de eieren los met de helft van de bloemkoolrijst, peper en eventueel zout. Verhit in 2 koekenpannen elk 1 el olie. Verdeel de helft van het bloemkool-eimengsel over de 2 pannen. Draai het vuur laag en laat de omelet in 5 min. stollen. Leg de omeletten op 2 borden en houd warm onder aluminiumfolie. Bak op dezelfde manier nog 2 omeletten met elk 1 el olie.

  2. Snipper ondertussen de sjalotten en snijd de selderij fijn. Verhit de rest van de olie in de wok en fruit de kruidenpasta en sjalot 1 min. Voeg de snijbonen, basmati- en de rest van de bloemkoolrijst toe en bak 7 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om.

  3. Meng de selderij door de nasi en verdeel over de omeletten. Bestrooi met de gebakken uitjes.

  • combinatietipLekker met gerookte makreel.

Gevulde bloemkoolomelet met nasi & snijbonen

Bloemkoolrijst + eieren = bodem voor een groenterijke maaltijd!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig