Runder-snijbonen-roerbak

550 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de snijbonen in stukjes. Breng een pan water aan de kook en kook de bonen 3 min. (blancheren). Laat uitlekken. Meng de sojasaus door het vlees. Verhit ⅔ van de olie in een wok en bak het vlees op hoog vuur 2 min. Schep uit de wok.

  2. Snijd de bosui in ringetjes. Doe de rest van de olie in de wok en bak de snijbonen en bosui 2 min. Voeg het vlees weer toe, laat de mais uitlekken en schep er door. Breng op smaak met de ketjap. Serveer met de rijst.

  • variatietipJapanse sojasaus smaakt ook heerlijk bij sushi.
  • Blancheren

    Instructievideo - 01:00 min.

Runder-snijbonen-roerbak

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig