Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrijk met 2 el sojasaus. Doe de bonen met het vocht in een steelpan en verwarm op laag vuur 10 min.
Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan en bak de filetlapjes 3 min. Keer halverwege. Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de paksoi 2 min. Breng op smaak met de rest van de sojasaus.
Verdeel de rijst en het vlees over 4 borden. Laat de bonen uitlekken in een zeef en schep op het vlees. Serveer met de paksoi.
- algemeenBewaar de sojasaus op een donkere en koele plek. U kunt de geopende fles ongeveer 1 jaar bewaren. Kijk op de verpakking voor de uiterste houdbaarheidsdatum.
Filetlapjes in sojasaus
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD175671_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
605 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrijk met 2 el sojasaus. Doe de bonen met het vocht in een steelpan en verwarm op laag vuur 10 min.
Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan en bak de filetlapjes 3 min. Keer halverwege. Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de paksoi 2 min. Breng op smaak met de rest van de sojasaus.
Verdeel de rijst en het vlees over 4 borden. Laat de bonen uitlekken in een zeef en schep op het vlees. Serveer met de paksoi.
algemeen:Bewaar de sojasaus op een donkere en koele plek. U kunt de geopende fles ongeveer 1 jaar bewaren. Kijk op de verpakking voor de uiterste houdbaarheidsdatum.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g witte rijst
1 schaal filetlapjes
4 el Japanse sojasaus
1 blik zwarte bonen
4 el zonnebloemolie
1 struik paksoi