Filetlapjes in sojasaus

605 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrijk met 2 el sojasaus. Doe de bonen met het vocht in een steelpan en verwarm op laag vuur 10 min.

  3. Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan en bak de filetlapjes 3 min. Keer halverwege. Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de paksoi 2 min. Breng op smaak met de rest van de sojasaus.

  4. Verdeel de rijst en het vlees over 4 borden. Laat de bonen uitlekken in een zeef en schep op het vlees. Serveer met de paksoi.

  • algemeenBewaar de sojasaus op een donkere en koele plek. U kunt de geopende fles ongeveer 1 jaar bewaren. Kijk op de verpakking voor de uiterste houdbaarheidsdatum.

Filetlapjes in sojasaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig