Penne alla bolognese met kipgehakt en linzen

Een heerlijke pasta met linzen voor doordeweeks.

580 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de helft van de olie in een wok of hapjespan en bak hierin het kipgehakt in 5 min. goudbruin en rul. Voeg de Bolognese schotel toe en warm 3 min. op hoog vuur mee.

  2. Halveer ondertussen de cherrytomaten. Verhit de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de tomaten op de snijkant 2 min. op hoog vuur. Snijd de blaadjes basilicum in reepjes. Verdeel de penne over de diepe borden, verdeel de saus erover en schep de tomaatjes erop. Bestrooi met het basilicum.

  • variatietipVoor een volwaardige vegetarische maaltijd vervang je het gekruide kipgehakt door vegetarisch fijngehakt.

Penne alla bolognese met kipgehakt en linzen

Een heerlijke pasta met linzen voor doordeweeks.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig