Roerbakbolognese met kip

Handig: de pasta en kruidenmix zitten bij elkaar in het zakje. Supersnel klaar dus!

380 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en het gehakt 6 min. op middelhoog vuur. Halveer ondertussen de paddenstoelen. Voeg de paddenstoelen, roerbakpasta en het water toe aan de pan en breng al roerend aan de kook. Draai het vuur laag en laat in 14 min. garen.

  2. Verwijder ondertussen de houtachtige onderkant van de asperges en snijd de asperges in stukken van 3 cm. Voeg deze toe aan de pasta en laat de laatste 8 min. meekoken. Schep het basilicum door de pasta en serveer in diepe borden.

  • combinatietipLekker met Parmezaanse kaas.

Gerelateerde recepten

Roerbakbolognese met kip

Handig: de pasta en kruidenmix zitten bij elkaar in het zakje. Supersnel klaar dus!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig