Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en het gehakt 6 min. op middelhoog vuur. Halveer ondertussen de paddenstoelen. Voeg de paddenstoelen, roerbakpasta en het water toe aan de pan en breng al roerend aan de kook. Draai het vuur laag en laat in 14 min. garen.
Verwijder ondertussen de houtachtige onderkant van de asperges en snijd de asperges in stukken van 3 cm. Voeg deze toe aan de pasta en laat de laatste 8 min. meekoken. Schep het basilicum door de pasta en serveer in diepe borden.
Roerbakbolognese met kip
Handig: de pasta en kruidenmix zitten bij elkaar in het zakje. Supersnel klaar dus!
- combinatietipLekker met Parmezaanse kaas.
Roerbakbolognese met kip
Handig: de pasta en kruidenmix zitten bij elkaar in het zakje. Supersnel klaar dus!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_075259_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
380 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en het gehakt 6 min. op middelhoog vuur. Halveer ondertussen de paddenstoelen. Voeg de paddenstoelen, roerbakpasta en het water toe aan de pan en breng al roerend aan de kook. Draai het vuur laag en laat in 14 min. garen.
Verwijder ondertussen de houtachtige onderkant van de asperges en snijd de asperges in stukken van 3 cm. Voeg deze toe aan de pasta en laat de laatste 8 min. meekoken. Schep het basilicum door de pasta en serveer in diepe borden.
combinatietip:Lekker met Parmezaanse kaas.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 el arachideolie
150 g gesneden uien
300 g kipgehakt gekruid
200 g paddenstoelenmelange
198 g roerbakpasta bolognese
600 ml kokend water
350 g verse groene asperges
15 verse basilicum