Snijd de kipdijfilet in reepjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip 3 min. op hoog vuur. Snijd ondertussen de courgette in partjes van 1½ cm.
Voeg de courgette, soepgroente, roerbakpasta en het kokende water toe, roer door en breng aan de kook. Laat op laag vuur in 13 min. garen. Roer regelmatig.
Snijd ondertussen de peterselie fijn. Neem de pan van het vuur en roer de peterselie erdoor.
Kiproerbak met pasta en courgette
Het mooie aan dit pastagerecht: je bereidt alles in één pan.
- combinatietipLekker met Parmezaanse kaas.
Kiproerbak met pasta en courgette
Het mooie aan dit pastagerecht: je bereidt alles in één pan.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_077347_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
2 personen
600 kcal
17 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de kipdijfilet in reepjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip 3 min. op hoog vuur. Snijd ondertussen de courgette in partjes van 1½ cm.
Voeg de courgette, soepgroente, roerbakpasta en het kokende water toe, roer door en breng aan de kook. Laat op laag vuur in 13 min. garen. Roer regelmatig.
Snijd ondertussen de peterselie fijn. Neem de pan van het vuur en roer de peterselie erdoor.
combinatietip:Lekker met Parmezaanse kaas.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
200 g kipdijfilet
1 el traditionele olijfolie
1 courgette
200 g paddenstoelensoepgroente
198 g roerbakpasta bolognese
600 ml kokend water
20 g verse platte peterselie